______________________

Detoxifiere cu sirop de coacaze. Coacazele au proprietati excelente ca tonic general, tonic nervos, sunt detoxifiante, scad colesterolul, revitalizeaza rapid organismul, ajuta la reechilibrarea metabolismului si regenerarea celulara, normalizeaza activitatea nervoasa, maresc acuitatea vizuala, elimina anemia si favorizeaza procesele de crestere.

Citeste pe Feminis.ro

______________________

Fructele de coacăz negru sunt considerate printre cele mai bogate în vitamina C (150-200 mg la 100 grame fructe), de 3 ori mai mult decât portocalele. În plus, vitamina C din fructe este foarte stabilă atât la şoc termic, cât şi la oxidare, datorită complexului de substanţe organice care inhibă procesele oxidative. Garnitura enzimatică este completată cuprovitamina A, complexul B (B1, B2, B6) şi vitamina PP. Datorită conţinutului ridicat în antociani este asigurat rolul exercitat de vitamina P.

Citeste pe ZiarulLumina.ro

 

Coacăzele negre sunt mult prea bune pentru a fi „retrogradate” şi folosite la gemuri şi compoturi.

Citeste pe Adevarul.ro

______________________

Studii conduse de Universitatea din Scranton si nu numai au scos la suprafata faptul ca coacazele sunt o putere fitochimica, deoarece contin de 5 ori mai multi antioxidanti decat broccoli. Cand au fost comparate cu alte 19 fructe s-a descoperit ca coacazele contin cel mai inalt nivel de antioxidanti fenoli. Alte fructe bogate in fenoli: mere, grefrutul rosu, capsunele, ananasul, bananele, piersicile, lamaile, portocalele si perele.

Citeste pe Eva.ro

______________________

Coacăzele sunt bogate in fitonutrienti si antioxidanti care ofera multiple beneficii pentru sanatate. Aceste fructe de padure mici, rotunde, dispuse in ciorchine, sunt surse excelente de vitamine esentiale si minerale.

Citeste pe SfatulMedicului.ro

RECOMANDAM

PARTENERII

NOSTRI

AICI:

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA , organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, implineste, in 2015, XX de editii si se va desfasura in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2015, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

vizitati www.indagra.ro


Agrointeligența este o publicaţie despre fermieri, strategiile lor de afaceri şi culturile care le-au adus bani.

„Agriculture Intelligence” înseamnă informaţie interpretată corect, într-un scop concret: reducerea riscurilor şi mărirea profiturilor. La Agrointeligența, analizăm informaţia, astfel încât să ajutăm cititorii să ia decizii la care nimeni nu s-a gândit, să ştie ce va merge bine şi la anul şi să devină chiar ei exemple pentru alţii.

Deviza AGROINTELIGENȚA

„Cel mai avansat utilaj agricol este creierul, iar cel mai fertil îngrăşământ este informaţia”

Vizitati: www.agrointel.ro


Revista Lumea Satului va rămâne fidelă crezului său adoptat de zece ani, acela de a fi alături de cei care fac pâine din colbul câmpului, păstrează tradiţiile neamului şi promovează acea parte a ştiinţei ce ne poate face viaţa mai uşoară şi mai bogată material şi spiritual.

vizitati www.lumeasatului.ro

GLOBALGAP (Eurepgap) reprezinta sistemul de management de calitate al legumelor si fructelor. 
Implementarea şi certificarea GLOBALGAP autentifica faptul ca legumele si fructele produse respecta normele de calitate conform Uniunii Europene (Eurepgap) si va ofera posibilitatea vanzarii acestora catre supermarketuri şi hipermarketuri, nu numai catre piete.

Vizitati www.vitma.ro

Grupul de firme Klastorf colaboreaza cu firme de prestigiu din lume ca: Monsanto, Takii, Teku, Italpollina, Klasmann, Biobest, Mikado-Kyowa, Cora, Esasem, Memon, Agri,  a permis posibilitatea cunoasterii  celor mai performante tehnologii si produse. Specialistii nostri au lucrat la introducerea in Romania a produselor si tehnologiilor de varf in domeniul legumiculturii, viticulturii si pomiculturii.

Vizitati www.klastorf.ro

BENEFICII IN SANATATE

prin consumul fructelor si derivatelor obtinute din

planta si fructele de coacaz negru


O evaluare a nivelului de antioxidanti continuti in fructele de coacaz negru asezand aceste fructe in varful listei. Coacazele negre sunt considerate cel mai bun fruct de padure pentru viata, eroul anti-stres, o adevarata Regina!