RECOMANDAM

PARTENERII

NOSTRI

AICI:

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA , organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, implineste, in 2015, XX de editii si se va desfasura in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2015, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

vizitati www.indagra.ro


Agrointeligența este o publicaţie despre fermieri, strategiile lor de afaceri şi culturile care le-au adus bani.

„Agriculture Intelligence” înseamnă informaţie interpretată corect, într-un scop concret: reducerea riscurilor şi mărirea profiturilor. La Agrointeligența, analizăm informaţia, astfel încât să ajutăm cititorii să ia decizii la care nimeni nu s-a gândit, să ştie ce va merge bine şi la anul şi să devină chiar ei exemple pentru alţii.

Deviza AGROINTELIGENȚA

„Cel mai avansat utilaj agricol este creierul, iar cel mai fertil îngrăşământ este informaţia”

Vizitati: www.agrointel.ro


Revista Lumea Satului va rămâne fidelă crezului său adoptat de zece ani, acela de a fi alături de cei care fac pâine din colbul câmpului, păstrează tradiţiile neamului şi promovează acea parte a ştiinţei ce ne poate face viaţa mai uşoară şi mai bogată material şi spiritual.

vizitati www.lumeasatului.ro

GLOBALGAP (Eurepgap) reprezinta sistemul de management de calitate al legumelor si fructelor. 
Implementarea şi certificarea GLOBALGAP autentifica faptul ca legumele si fructele produse respecta normele de calitate conform Uniunii Europene (Eurepgap) si va ofera posibilitatea vanzarii acestora catre supermarketuri şi hipermarketuri, nu numai catre piete.

Vizitati www.vitma.ro

Grupul de firme Klastorf colaboreaza cu firme de prestigiu din lume ca: Monsanto, Takii, Teku, Italpollina, Klasmann, Biobest, Mikado-Kyowa, Cora, Esasem, Memon, Agri,  a permis posibilitatea cunoasterii  celor mai performante tehnologii si produse. Specialistii nostri au lucrat la introducerea in Romania a produselor si tehnologiilor de varf in domeniul legumiculturii, viticulturii si pomiculturii.

Vizitati www.klastorf.ro

Manualul va fi publicat aici duminica, 20 septembrie 2015 

va asteptam!